Vesti

Zvanična poseta Guvernera RC Kralj Petar I Beograd

Distriktni guverner Radojičić o humanitarnom radu sa RC Stara Pazova

U nedavnoj zvaničnoj poseti Rotary Clubu Kralj Petar I Beograd, Distriktni guverner Aleksandar Radojičić imao je priliku da se upozna sa izuzetnim dostignućima ovog kluba i da podeli inspirativne planove za budućnost. Predstavljajući realizovane aktivnosti u distriktu i ističući ambiciozne ciljeve za naredni period, Guverner je naglasio važnost rotarijanskog duha zajedništva i promocije ključnih vrednosti Rotary Internationala.

Predsednica kluba, Irina Avdalović, predstavila je snažne planove i ciljeve kluba za 2023/24 godinu, ističući predanost članova ka ostvarivanju pozitivnih promena u zajednici. Osim toga, Distriktni guverner je imao čast da dodeli značke novim članovima kluba, Aleksandru Trniniću i Marku Budisavljeviću, čime su njihova predanost i angažovanje prema ciljevima Rotarija svečano potvrđeni.

Sastanku je prisustvovao i Asistent Distriktnog guvernera Finko Avramovski, čije je prisustvo dodatno obogatilo diskusije o budućim aktivnostima i planovima za dalji razvoj kluba.

Rotari klub Kralj Petar I Beograd ostaje posvećen svojoj misiji da kroz zajednički rad i angažovanje ostvari pozitivne promene u lokalnoj zajednici, a poseta Distriktnog guvernera Aleksandra Radojičića samo je potvrda važnosti ovog cilja. Njihova posvećenost, zajedno sa podrškom Rotary Internationala, obećava svetlu budućnost za klub i šire rotarijansko zajedništvo.