Vesti

Zorica Jestrović bila je u poseti Rotary klubu Ruma

Dana 7.9.2021 Guvernerka Zorica Jestrović posetila je RC Ruma. Guvernerskoj poseti prisustvovali su Past Guverneri Danilo Ljevnaić i Vladimir Matić, ADG Milorad Kovačević i predsednik RC Sremska Mitrovica, Alkesandar Vujasinović.

Sastanak je počeo pozdravnom reči predsednika RC Ruma Miroslava Ilića koji je zatim prezentovao rad kluba od nastanka do plana za buduće akcije, a potom su se guvernerki predstavili svi prisutni članovi Rotari i Rotarakt kluba Ruma, pošto RC Ruma ima zajedničke sastanke sa svojim RTC klubom.
Potom je Guvernerka predstavila svoj dosadašnji rad i buduće planove kao i trenutnu realizaciju brojnih GG. Guvernerka je pohvalila rad kluba i učešće u GG Sremska MItrovica, Senta i E-Klub kao i projekat RotaKids na koji je RC Ruma posebno ponosan. Izvršena je razmena zastavica, a predsednik kluba je guvernerki dao prigodan poklon pod nazivom “Čačanka, a iz Srema”.
U daljem toku sastanka je PDG Danilo Ljevnaić detaljnije opisao napredak GG Sremska Mitrovica, dok se PDG Vladimir Matić osvrnuo i na GG RC Bora i Sente kao i na planove za povećanje članstva u distriktu.
Posle završetka zvaničnog dela, sastanak je nastavljen u prijatnoj atmosferi i neformalnim razgovorima.