Club Event

Književno veče - predstavljanje knjige ,,Priča o dve zemlje”

Rotari klub Beograd sa velikim zadovoljstvom Vas poziva na

Književno veče

Autor knjige je Vesna Krekić-Ilić i njen unuk Vuk. Knjiga je nastala u vreme pojave korona virusa i ona predstavlja autorski prvenac. Vesna je supruga našeg člana kluba Jovana Ilića i dugo godina se aktivno druži sa nama. 

Lajt motiv knjige je putovanje, u užem i širem smislu.  

Naše zajedničko putovanje započećemo predstavljanjem prve knjige ,,Priča o dve zemlje” iz edicije ,,Naša priča bez kraja”. 

Unlimited slots left.

XV takmičenje u kulinarstvu - Rotary Food Contest

Tradicionalno humanitarno takmičenje u kulinarstvu, XV po redu, u organizaciji Rotary kluba "Novi Sad - Dunav" održaće se 11. juna 2022. godine na prostoru jedriličarskog kluba "Vojvodina", riblja čarda "JEDRO".

Pozivamo sve rotarijance i njihove porodice i prijatelje da nam budu dragi gosti na ovom kulinarskom druženju na obali Dunava, uz dobru hranu, vino, prijatnu muziku i atmosferu i tako podrže humanitarne ciljeve koji će biti proklamovani za ovaj događaj.

Vidimo se!. 

119 slots left.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi - u organizaciji RC Mihajlo Pupin

Poštovani prijatelji,

Pozivamo Vas da budete humani i da se pridružite našoj akciji dobrovoljnog davanja krvi.

Akciju organizuje Rotari klub "Mihajlo Pupin - Pančevo" u saradnji sa Rotarakt klubom "Mihajlo Pupin - Pančevo" i "Crvenim krstom - Pančevo"

Davanje krvi će se obaviti u prostorijama "Crvenog krsta - Pančevo", ulica Žarka Zrenjanina 15, u terminu 30.3.2022. 13-17h.

Unlimited slots left.

Jedrenjem do stipendija

Jonsko more nas čeka ove godine da jedrimo po njemu u sklopu naše tradicionalne akcije Jedrenjem do stipendija. Od Preveze, preko Parge, Antipaksosa, Paksosa i Sivote do Krfa i nazad. Jedrenje planiramo u terminu do 10. do 17. septembra i kao i uvek biće tu fenomenalnih plaža, mnogo zanimljivih sadržaja i odličnog druženja. Kako se bliži leto, cene postaju sve više, pa je potrebno na vreme rezervisati brodove pod povoljnim uslovima.

Unlimited slots left.

Stranice