Vesti

Rotary Peace Fellowship

Rotary Peace Fellowship

Sa ponosom predstavljamo Mariju Jakovljević kao kandidata iz Distrikta 2483 Srbija i Crna Gora za Rotary Peace Fellowship. Marija donosi sa sobom impresivnih 15 godina iskustva u oblasti povezivanja ljudskih i ekoloških prava, izgradnje pravednog mira, solidarne ekonomije i progresivne filantropije.

Njeno bogato profesionalno iskustvo obuhvata saradnju sa različitim akterima, od društveno marginalizovanih grupa do aktivističkih kolektiva, socijalnih preduzetnika, nevladinih organizacija, filantropskih organizacija i kompanija. Marijin rad obuhvata proizvodnju znanja, obrazovanje, razvoj inicijativa, unapređenje procesa i organizacija, rad sa zajednicom, mobilizaciju sredstava, grantove i savetovanje.

Sa magistarskom diplomom iz Sociologije, Marija donosi duboko razumevanje složenih socijalnih i ekoloških problema, teži pravednom rešavanju konflikata i izgradnji održivih mirnih rešenja. Njen doprinos u oblasti mira i ljudskih prava je neprocenjiv, a Rotary Peace Fellowship pruža priliku da dalje razvije svoje veštine i doprinese globalnoj zajednici.

Želimo Mariji puno uspeha u daljoj selekciji od strane Rotary Internationala, uvereni da će njeno znanje, iskustvo i predanost doneti pozitivne promene širom sveta.