Rotary programi

Rotary Youth Leadership Awards (RYLA)

Rotary programi

Rotary Youth Leadership Awards (RYLA) - Prilika za transformaciju i povezivanje

Rotary Youth Leadership Awards (RYLA) predstavlja intenzivno iskustvo vođstva organizovano od strane Rotari klubova i distrikta za mlade uzrasta od 14 do 30 godina. Program omogućava razvoj veština liderstva kroz predavanja, aktivnosti i radionice, povezujući učesnike sa liderima iz zajednice i širom sveta.

Unapređenje liderskih veština i povezivanje generacija za globalni razvoj

Da li posedujete sposobnosti koje su potrebne da postanete dinamičan lider i da promenite sebe i svet? Rotary Youth Leadership Awards (RYLA) predstavlja intenzivno iskustvo vođstva koje organizuju Rotari klubovi i distrikti, pružajući vam priliku da razvijate svoje veštine lidera uz zabavu i uspostavljanje veza.

Kakve su koristi? Povežite se sa liderima u svojoj zajednici i širom sveta kako biste:

  • Razvijali veštine komunikacije i rešavanja problema
  • Otkrivali strategije za postizanje dinamičnog vođstva u svojoj školi ili zajednici
  • Učili od lidera zajednice, inspirativnih govornika i mentora iz vršnjačkog okruženja
  • Otključali svoj potencijal da motivaciju pretvorite u delovanje
  • Uživali i stvarali trajna prijateljstva

Šta obuhvata program? RYLA događaji se lokalno organizuju od strane Rotari klubova i distrikta za učesnike uzrasta od 14 do 30 godina. U skladu sa potrebama zajednice, RYLA može biti jednodnevni seminar, trodnevni izlet ili kamp u trajanju od nedelju dana. Tipično, događaji traju od 3 do 10 dana i obuhvataju prezentacije, aktivnosti i radionice koje pokrivaju različite teme.

Vaša zajednica može organizovati RYLA događaj za učenike srednjih škola kako bi razvili svoj liderki potencijal, za studente kako bi razvili strategije kreativnog rešavanja problema, ili za mlade profesionalce kako bi naučili etičke poslovne prakse.

Kako mogu da učestvujem? Učesnici RYLA programa se nominuju od strane lokalnih Rotari klubova. Kontaktirajte svoj lokalni Rotari klub kako biste saznali više o RYLA događajima u vašem regionu, kako se prijaviti, i o eventualnim troškovima učešća.