Vesti

Rotary Distrikt 2483 bogatiji za još jedan klub: Osnovan Rotary klub Babušnica

Rotary Distrikt 2483 bogatiji za još jedan klub: Osnovan Rotary klub Babušnica

Rotary Distrikt 2483 sa ponosom objavljuje da je bogatiji za još jedan klub – Rotary klub Babušnica. Osnivanje novog kluba označava značajan korak ka širenju mreže Rotary klubova i jačanju zajednice kroz humanitarne aktivnosti i projekte.

Rotary klub Babušnica će se pridružiti ostalim klubovima u distriktu u naporima da unapredi kvalitet života u lokalnoj zajednici. Novi članovi kluba su već izrazili entuzijazam i posvećenost ciljevima Rotary Internationala, uključujući promociju mira, borbu protiv bolesti, pružanje čiste vode, podršku obrazovanju, unapređenje lokalnih ekonomija i zaštitu životne sredine.

Ova inicijativa dolazi u pravom trenutku kada je zajednički rad i podrška zajednici važnija nego ikad. Osnivanje Rotary kluba Babušnica pruža novu priliku za lokalne lidere da se okupe i rade na projektima koji će doneti dugoročne koristi njihovoj zajednici.

Članovi Rotary Distrikta 2483 izražavaju dobrodošlicu novim rotarijancima iz Babušnice i raduju se budućoj saradnji na brojnim humanitarnim i društveno korisnim projektima.