Vesti

Primopredaja predsedničke dužnosti RK i RTK Stara Pazova

Primopredaja predsedničke dužnosti RK i RTK Stara Pazova

Distriktni guverner Aleksandar Radojičić prisustvovao je svečanoj primopredaji predsedničke dužnosti Rotari kluba (RK) i Rotarakt kluba (RTK) Stara Pazova. Ovaj značajan događaj obeležen je i zvaničnim otvaranjem renovirane klupske kancelarije, koja će služiti kao mesto za buduće sastanke i aktivnosti klubova.

Tokom ceremonije, predsednik kluba Dejan Živković predao je predsedničku dužnost Tot Oliveru. Nakon svečane primopredaje, guverner Aleksandar Radojičić i novi predsednik Oliver su zajedno uručili Paul Harris Fellow (PHF) priznanja istaknutim članovima kluba, kao i značke novim članovima, čime su dodatno nagrađeni za svoj doprinos i posvećenost rotarijanskim vrednostima.

Ova svečanost je okupila članove oba kluba i njihove goste, pružajući priliku za druženje i razmenu ideja o budućim projektima i inicijativama koje će doprineti zajednici. Renovirana klupska kancelarija simbolizuje novu fazu u radu RK i RTK Stara Pazova, omogućavajući im da još efikasnije sprovode svoje aktivnosti i projekte.

Distriktni guverner Radojičić je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima i entuzijazmom članova klubova, ističući značaj timskog rada i zajedništva u ostvarivanju rotarijanskih ciljeva.