Vesti

Poseta guvernera Radojičića: Podrška i saradnja sa RC Kragujevac

Poseta guvernera Radojičića: Podrška i saradnja sa RC Kragujevac

U zvaničnoj poseti Rotary Clubu Kragujevac, Distriktni guverner Aleksandar Radojičić izložio je članovima kluba aktivnosti i planove za budućnost, naglašavajući ključne ciljeve Rotary Internacionala. Predsednica kluba, Biljana Grabež, predstavila je planove za naredni period, ističući viziju i ambicije kluba za 2023/24.

Svečanom događaju prethodila je donacija Rotari kluba Kragujevac Botaničkoj bašti, najvećoj na Balkanu, što je izraz dugogodišnje saradnje između rotarijanaca i ove institucije. U okviru ceremonije, Guverner je tradicionalno zasadio drvo, koje će biti trajni simbol njegove posete i podrške. Posebno priznanje uručeno je predsedniku Apelacionog suda, Aleksandru Blanuši, za izuzetan doprinos profesiji.

Prisustvovali su i značajni članovi rotarijanske zajednice, poput PDG Zorice Jestrović, ADG Nenada Tutunovića, kao i rotarijanaca iz RC Kraljevo, dodatno učvršćujući duh zajedništva i solidarnosti. Ova poseta je još jedan primer angažovanja Rotarija u stvaranju pozitivnih promena u lokalnoj zajednici, istovremeno izražavajući nadu u bolju budućnost. #createhopeintheworld