Promocija KNJIGE O MRŽNJI dr Jovana Ćirića u galeriji Petra Dobrovića

Slika korisnika Vesna Spasojević Brkić
Vesna Spasojevi... 12 oktobar, 2021 - 21:53

U sredu, 29.septembra 2021.god. u organizaciji Rotari kluba Beograd Kalemegdan, održana je promocija KNJIGE O MRŽNJI, autora dr Jovana Ćirića u prostorijama galerije Petra Dobrovića.

May be an image of book and text

Naš dr Jovan Ćirić od 1985. godine radi u Institutu za kriminološka i sociološka istraživanja, 1990. je magistrirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a zatim doktorirao 2000. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Iste godine prelazi da radi u Institut za uporedno pravo. Godine 2007. postao je direktor instituta, a 2009. je izabran u najviše naučno zvanje – naučni savetnik.  Do sada je objavio sedam knjiga – monografija i skoro 200 naučnih radova. Za sudiju Ustavnog suda izabran je u decembru 2016. godine.

Na promociji su govorili prof. dr Jovan Babić, Filozofski fakultet, dr Dragana Kolarić, sudija Ustavnog suda, dr Milan Škulić, sudija Ustavnog suda, dr Mijodrag Radojević, Službeni glasnik i autor knjige dr Jovan Ćirić, sudija Ustavnog suda.

U prijatnoj atmosferi i prijatnom ambijentu i sa temom knjige koja je veoma interesantna i u današnje vreme veoma aktuelna,  prisutni su  bili veoma zadovoljni i lepo raspoloženi.

Diskusija se nastavila uz koktel i posle promocije.

May be art of 4 people and people sitting