Vesti

Guvernerska poseta Rotari klubu Beograd

Guverner Distrikta Vladimir Matić dana 5. jula 2018.godine bio je u svojoj drugoj po redu Guvernerskoj poseti Rotari klubu Beograd kao najstarijem klubu u našem Distriktu. U pripremi sastanka održan je vrlo konstruktivan i efikasan sastanak sa članovima Upravnog odbora na kome su razmatrana sva pitanja iz Upitnika.
Na sastanku kluba bili su prisutni članovi Rotari i Rotarakt kluba Beograd, Past Guverner Dejan Čikara, DGN Danilo Ljevnaić i prijatelji iz Rotari kluba Beograd Čukarica. Guverner Vladimir Matić upoznao je prisutne o dogovorima sa Upravnog odbora kluba i zajedno sa predsednikom Jovanom Ilićem uručio PHF značku i plaketu Despotović Zlatku.
U nastavku sastanka Guverner Matić je predložio formiranje posebnog Organizacionog odbora za obeležavanje 90 godina od nastanka prvog Rotario kluba na ovim prostorim-Rotari kluba Beograd.
Po završetku službenog dela posete PDG Dragan Brajer upoznao je prisutne sa programom sedme po redu Rotari regate “Đerdap 2018” i pozvao sve prisutne da se pridruže.