Poseta DG Danila Ljevnaića RC Pirot

Slika korisnika Aleksandar Budosan
Aleksandar Budosan 20 oktobar, 2020 - 22:07

Rotary Club Pirot održao je u utorak 20. oktobra 2020. godine svoj 718. sastanak kojem je prisustvovao i Danilo Ljevnaić guverner Rotary distrikta 2483. Tom prilikom guverner je govorio o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima u distriktu i predstavio pet Global Grantova kojima se podržavaju aktivnosti sa održivim i merljivim rezultatima u područjima na koja je Rotary fokusiran.

Održana RotaRun akcija u Sremskoj Mitrovici

Slika korisnika Aleksandar Budosan
Aleksandar Budosan 18 oktobar, 2020 - 21:33

Danas su članovi Rotary Club-a Sremska Mitrovica zajedno sa Rotaract Club-om Sremska Mitrovica učestvovali u RotaRun humanitarnoj akciji organizovanoj od strane Rotaract Serbia & Montenegro - RID 2483. Po lepom danu i uz druženje obišli su rutu šetalištem duž reke Save i time dali svoj doprinos ovoj lepoj akciji koja je za cilj imala prikupljanje novca za Fondaciju „Budi human“.

Ljevnaić, Lalošević i Matić u poseti RC Beograd Foreigners and Visitors

Slika korisnika Aleksandar Budosan
Aleksandar Budosan 14 oktobar, 2020 - 22:00

DG Danilo Ljevnaić, DS Vladimir Lalošević i PDG Vladimir Matić bili su u radnoj poseti Rotary klub-u Beograd Foreigners and Visitors. Glavne teme ovog sastanka bile su povećanje članstva i realizacija pet Global Grantova kojima se podržavaju aktivnosti sa održivim, merljivim rezultatima u područjima na koja je Rotary fokusiran.

Stranice