Vesti

Danilo Ljevnaic guverner posetio je Rotary Club Novi Sad Alma Mons

U sklopu svojih planiranih poseta Danilo Ljevnaic guverner Rotary District 2483 bio je u utorak 9. februara 2021. godine u radnoj poseti Rotary Club Novi Sad Alma Mons
Tokom sastanka on je članovima ovog kluba predstavio pet Global Grant projekata koje realizuju klubovi u Rotary Distriktu 2483, a kojima se podržavaju aktivnosti sa održivim i merljivim rezultatima u područjima na koja je Rotary fokusiran.
Naglašena je dosadašnja odlična saradnju sa UNICEF, USAID, British Council, Đoković fondacijom itd. na realizaciji ovih projekata, a govorilo se i o funkcionisanju klubova u vremenu pandemije i o aktivnostima koje se u tom pravcu sprovode.
Govorilo se i o funkcionisanju klubova tokom pandemije, o aktivnostima koje se u tom pravcu sprovode, kao i o tome da li je pravi momenat da se uveća članstvo.
Razgovarali smo i o edukaciji članstva o fondaciji, zasebnim Rotary fondovima i PHF i upoznavali se sa aktivnostima u distriktu kojim klubovi daju svrsishodan odgovor na stvarne potrebe zajednice.