Vesti

Beograd kandidat za EXPO 2027 Šta su i čemu služe svetske izložbe?

Dragi prijatelji u Rotariju,
Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na redovnom sastanku koji će se održati u utorak, 25.10.2022. godine, u hotelu Hyatt, sa početkom od 20:00 časova.
Naš predavač prof. dr Dušan Borovčanin govoriće na temu „Beograd kandidat za EXPO 2027 Šta su i čemu služe svetske izložbe?“.
Dušan Borovčanin je direktor Kongresnog biroa Turističke organizacije Srbije i docent na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment, Univerziteta Singidunum u Beogradu i gostujući profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Strazburu. Obavljajo je fukciju projektnog menadžera izrade kandidature Beograda i R. Srbije za Specijalizovani EXPO 2027. Dobitnik je priznanja “The meeting star” kao najuticajniji predstavnik destinacije u Evropi od strane Kongres Magazina. Nosilac je stipendije Ministarstva prosvete, nauke i visokog obrazovanja kao jedan od 1.000 najtalentovanijih mladih istraživača u zemlji. Kao nastavnik, član je uređivačkog odbora dva međunarodna naučna časopisa “Academica Turistica – Tourism and Innovation journal” i “International Journal of Business Events and Legacies”. Prethodno radno iskustvo sticao je kroz rad u hotelijerstvu u hotelima: Hotel M, Holiday Inn Beograd, Square Nine i kompaniji Mona Hotel Management. Govori, francuski, engleski i italijanski jezik. Zaljubljenik u sport, turizam i hotelijerstvo. Ponosni finišer preko 10 polumaratona i rekreativni teniser.
Molimo sve zainteresovane da se prijave najkasnije do petka, 21. oktobra do 12 časova. Nećemo moći da obezbedimo večeru bez prethodne prijave.
Možete se prijaviti putem e-mail dvidakovic89@gmail.com, Viber/WhatsApp na 0605691183.
 
Datum, vreme: 25. oktobar 2022. godine, 20:00 časova
Mesto: hotel Hyatt, Beograd
Dress code: Formal
Kotizacija: 3.500,00 RSD (uključena večera i neograničeno piće)